Contact
  De Brabander Group BV
  De Nieuwe Erven 12
  5431 NT CUIJK
  Tel 0485-312464
  Fax 0485-320420
  verkoop@debrabander.nl

  Naar contactgegevens

  Wie zijn we

  De Brabander
  Bij De Brabander vindt u bestratingsideeën in 101 smaken, stijlen en sferen. Geen losse verzameling stenen, maar een overzichtelijke showtuin. Ideaal om ideeën op te doen wat betreft het combineren van klinkers, tegels, verlichting en plantenbakken. Het gebruik van kleuren en accessoires is eindeloos. In onze koffiehoek kunt u uitgebreid fotoboeken en foldermateriaal doornemen en ook vindt u er een compleet overzicht van alle grind- en splitsoorten, afwateringssystemen en inbouwtuinverlichting voor in en op de bestrating. In 2012 hebben wij ook een prachtige stand gemaakt op de Floriade te Venlo; De Floriade 2012

  Eigen bezorg- en serviceteams
  Bij De Brabander is alles er op gericht onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Een gigantisch magazijn met bestrating op voorraad, direct naast de showtuin en het kantoor, zorgen ervoor dat de orders, nauwkeurig begeleid, dagelijks bij vele tevreden klanten worden afgeleverd.

  Deskundig en persoonlijk advies
  Onze deskundige adviseurs staan op afspraak voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. 

  Gecertificeerde kwaliteit in huis
  Stichting ECABO certificeerde De Brabander als officieel erkend leerbedrijf. Door deze certificering is  De Brabander bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. Ben je op zoek naar een leuke stage? Meld je dan bij ons.

  Print Delen